Altınordu'da Oğuzhan tamam

ALTINORDU, Akhisar Belediyesporlu Bahattin Köse ve Kayserisporlu Kerim Avcı'nın ardından Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'dan sol bek Oğuzhan Berber'i de sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Çıkış yakalamak için Altınordu'yu tercih ettiğini...

25 Ocak 2015 Pazar 14:04
Altınordu'da Oğuzhan tamam






ALTINORDU, Akhisar Belediyesporlu Bahattin Köse ve Kayserisporlu Kerim Avcı'nın ardından Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'dan sol bek Oğuzhan Berber'i de sezon sonuna kadar renklerine bağladı.
Çıkış yakalamak için Altınordu'yu tercih ettiğini söyleyen 23 yaşındaki Oğuzhan, "Kulübün gençlere bakış açısı, tercihimde önemli etken oldu. Altınordu, bir çok futbolcunun oynamak istediği bir takım. Hem kulübün hem de kendi hedeflerim doğrultusunda burada uzun süre kalmak isterim" dedi. 
Futbola 2002'de Karşıyaka Belediyespor altyapısında başlayan Oğuzhan Berber, 2005'te Denizlispor altyapısına geçti ve 6 yıl sonra aynı kulüpte profesyonel sözleşme imzaladı. Denizli Belediyespor'da bir sezon kiralık olarak forma giyen genç oyuncu, 2012-13'ün devre arasında Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Geçen sezonun devre arasında Adana Demirspor'a kiralanan Oğuzhan bu sezon 3 Lig, 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında oynadı, U-21 Milli Takımı'nda ise 9 kez görev aldı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.