Altınordu'da rota değişti

PTT 1'inci Lig'de Bucaspor, Osmanlıspor, Denizlispor ve Giresunspor maçlarından 8 puan topladıktan sonra gözünü ilk 6'ya diken Altınordu, son 2 haftada alınan Albimo Alanyaspor ve Boluspor yenilgilerinin ardından rotayı değiştirdi. Geçtiğimiz...

09 Mart 2015 Pazartesi 14:32
Altınordu'da rota değişti






PTT 1'inci Lig'de Bucaspor, Osmanlıspor, Denizlispor ve Giresunspor maçlarından 8 puan topladıktan sonra gözünü ilk 6'ya diken Altınordu, son 2 haftada alınan Albimo Alanyaspor ve Boluspor yenilgilerinin ardından rotayı değiştirdi. Geçtiğimiz haftalarda, "Hedefimiz play off" mesajları veren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Ligde her takımın bir amacı var. Biz de ilk 10 mücadelesinin içinde olmalıyız" diyerek sezonu orta sıralarda tamamlamak istediklerini dile getirdi.
Boluspor maçını ilk yarıdaki düşük tempolu oyun nedeniyle kaybettiklerini sözlerine ekleyen teknik adam, "Hırs, tempo, mücadele ve coşkuyu lig geneline yayan ekipler, önünde sonunda hedefine ulaşacaktır. Boluspor karşısında ikinci yarıda sergilediğimiz futbolu 90 dakikaya yaymalıyız. Bizim için önemli çıkarımların olabileceği bir maçı geride bıraktık. Kaybettiğimiz bu üç puanı telafi etmek adına lige ve her maça yeniden çok iyi odaklanacağız" yorumunu yaptı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.