Altınordu'dan Taraftarına Destek Çağrisi

İZMİR,()-w PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü evinde ligin güçlü ekibi Kayserispor'la karşılaşacak olan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, tribün desteğine ihtiyaç duyacaklarını söyledi. Bu sezon iç saha müsabakalarını...

24 Ekim 2014 Cuma 14:56
Altınordu'dan Taraftarına Destek Çağrisi






İZMİR,()-w PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü evinde ligin güçlü ekibi Kayserispor'la karşılaşacak olan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, tribün desteğine ihtiyaç duyacaklarını söyledi.
Bu sezon iç saha müsabakalarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynadıklarını, Passolig sisteminin Atatürk Stadı'na kurulmasıyla İzmir'de ilk kez sahaya çıkacaklarını belirten Hüseyins Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Manisa'daki her maçımız deplasman havasında geçti. Bu hafta tüm İzmirli futbolseverleri maçımıza davet ediyoruz. Seyir keyfi yüksek bir mücadele izleteceğiz. Genç takımımızla taraftarımızın önünde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Takımımda sakatlıkları devam eden Timur ve Rıza dışında eksik yok."^

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.