Altınordulu Genç Futbolculardan Dostluk Yürüyüşü

ALTINORDU U-11, U-13 ve U-14 Takımları, Ulusal Down Sendromu Derneği'nin "Down Sendromu" farkındalığını artırmak amacıyla düzenlediği Dostluk Yürüyüşü'ne katıldı. BEŞİKTAŞ'LA BİRLİKTE KATILDIAR Cumhuriyet Meydanı ile...

30 Eylül 2014 Salı 12:00
Altınordulu Genç Futbolculardan Dostluk Yürüyüşü






ALTINORDU U-11, U-13 ve U-14 Takımları, Ulusal Down Sendromu Derneği'nin "Down Sendromu" farkındalığını artırmak amacıyla düzenlediği Dostluk Yürüyüşü'ne katıldı.
BEŞİKTAŞ'LA BİRLİKTE KATILDIAR
Cumhuriyet Meydanı ile Gündoğdu Meydanı arasında gerçekleşen etkinlikte futbolcular, "Engelli olmak engel değildir", "Gerçek dostlar kromozom saymaz", "Fırsat verirsen yapabilirim", "Eğitimde feda edilebilecek fert yoktur" ve "Biz varız, birlikte varız" yazılı dövizleri taşırken, Altınordu ve Down Sendromu Derneği logolu balonları uçurdular. Altınordu Lisanslı Ürünler Karavanı'nda etkinliğe destek amacıyla ürün satışı yapılırken, Altnordu, bu etkinliğe Beşiktaş'la birlikte katılan 2 kulüp olmanın gururunu yaşadı.
Ulusal Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Hatice Erken Ayan, derneğin faaliyetlerine sağladığı katkılar için Altınordu adına Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Elif Can'a bir plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.