Altınordu'nun kalesi düştü

PTT 1'inci Lig'de deplasmanda Albimo Alanyaspor'a 4-2 mağlup olan Altınordu, son 3 sezonda ligde kalesinde ilk kez 4 gol birden gördü. Üst üste 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de yaşadığı şampiyonluklarda gol rekorları kıran kırmızı lacivertliler,...

02 Mart 2015 Pazartesi 16:07
Altınordu'nun kalesi düştü






PTT 1'inci Lig'de deplasmanda Albimo Alanyaspor'a 4-2 mağlup olan Altınordu, son 3 sezonda ligde kalesinde ilk kez 4 gol birden gördü.
Üst üste 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de yaşadığı şampiyonluklarda gol rekorları kıran kırmızı lacivertliler, Albimo Alanyaspor'dan yediği 4 golle şoke oldu. Altınordu, en son 2'nci Lig'den düştüğü 2011-12 sezonunda, 22 Nisan 2012'de oynanan karşılaşmada Fethiyespor'a 4-2 yenildi. Altınordu kupada ise geçen sezon deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a' 6-5 mağlup oldu.
Albimo Alanyaspor'un ilk ve üçüncü gollerinin ofsayt olduğunu iddia eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Hakemler ne yazık ki maçın kırılma anlarında hatalı kararlar verdi. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayabilirdik, ancak rakip soyunma odasına aynı skorla önde girdi. Biz kaçırdık, onlar attı. İlk 6'dan uzaklaşmış gibi görünsek de 3 puanlı sistemde herşey olabilir. Bu hafta evimizde Boluspor'u yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi. Altınordu'da karşılaşmada gol atan sol bek Gökhan Yılmaz cezalı duruma düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.