Amatör Küme Maçında Kavga Çikti Hakem Hastanelik Oldu

ZONGULDAK'ta oynanan Karadeniz Ereğli Belediyespor ile Edirne Gençlikspor Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasının 62'nci dakikasında futbolcular arasındaki gerginlik büyüdü. Yaşanan arbedenin ardından hakem Dursun Can, Edirnespor Gençlikspor'dan...

02 Kasım 2014 Pazar 18:28
Amatör Küme Maçında  Kavga Çikti Hakem Hastanelik Oldu






ZONGULDAK'ta oynanan Karadeniz Ereğli Belediyespor ile Edirne Gençlikspor Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasının 62'nci dakikasında futbolcular arasındaki gerginlik büyüdü. Yaşanan arbedenin ardından hakem Dursun Can, Edirnespor Gençlikspor'dan 2, Ereğli Belediyespor'dan da bir futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Bu sırada trübünden atılan yabancı madde hakem Can'ın başına isabet etti. Maç tatil edilirken, ambulansla hastaneye kaldırılan hakem Can'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Beyçayır Stadı’nda karşılaşan Karadeniz Ereğli Belediyespor ile Edirne Gençlik arasında oynanan karşılaşma zaman zaman sert ve gergin geçti. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın 62'nci dakikasında, konuk takımdan Orhan Kaan Ergen, rakibi Gökhan'a sert girdiği girince futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan itiş-kakışmanın ardından iki takım futbolcuları birbirine girdi. Yaşanan arbedenin ardından hakem Dursun Can, Edirnespor Gençlikspor'dan Orhun Kaan Ergen ile Ali Rıza Gündüz'e ve Ereğli Belediyespor'dan Ahmet Olgun'a kırmızı kart gösterdi. Bu sırada trübünden atılan yabancı bir madde hakem Dursun Can'ın kafasına isabet etti. Polis nezaretinde soyunma odasına giden hakem Can, kendisini iyi hissetmediğini belirterek maçı tatil etti. Hakem Can, saha içine gelen ambulansla Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırıldı. Hakem Can’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
TRİBÜN DE KARIŞTI
Olayların yatışmasının ardından trübünde ise Karadeniz Ereğli Belediyespor yöneticileri ile taraftarlar arasında kavga çıktı. Ereğli Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal ile misafir takım idarecileri ezilme tehlikesi geçirdi. Gözaltına alınan iki taraftar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.