Ampute milliler, Ağaoğlu'ndan evlerini aldı

- Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: "Arkadaşlarımızın yaptıklarının hiçbir bedeli yok. Biz sadece üzerimize düşeni yaptık"

02 Kasım 2017 Perşembe 12:54
Ampute milliler, Ağaoğlu'ndan evlerini aldı






 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı sporcuları ve teknik heyetine söz verdiği evlerin sözleşmesini takdim etti.

Ağaoğlu Maslak 1453'te düzenlenen törene, Ali Ağaoğlu'nun yanı sıra Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan ile sporcular katıldı.Törende, 13 sporcuya ve teknik direktör Özcan'a Çekmeköy'de yer alacak dairelerin sözleşmeleri imzalanarak noter huzurunda verildi.

Ali Ağaoğlu, verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Maalesef bu sabah duyduğumuz haber bizi üzdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Biz burada güven içinde duruyorsak kahraman Mehmetçiğimizin orada verdiği mücadele sayesindedir. Dünya kaos içinde, biz de coğrafya olarak zor günler geçiriyoruz. Birlik beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyacımız var. Göğsümüzü kabartan, milli beraberliğimizi pekiştiren ampute takımımıza teşekkür ediyorum. Çalışmak, azmetmek başarıyı getirir. Her şeyi devletten beklememek lazım. Arkadaşlarımızın yaptıklarının hiçbir bedeli yok. Biz sadece üzerimize düşeni yaptık. Kaptanın dışında diğer arkadaşlarımızın dairesi yokmuş. Allah hepsine güle güle oturmayı nasip etsin. Her zaman onların yanında olacağım."

Ağaoğlu, evlerin yer aldığı projenin 20-24 ay içinde bitireceğini ve sporcuların bu süreden sonra dairelerine yerleşebileceğini aktardı.

- Sporcuların görüşleri

Ampute Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, hediyesinden dolayı Ağaoğlu'na teşekkür etti.

Güneydoğu gazisi olduğunu hatırlatan Osman Çakmak, "Sabah aldığımız haber bizi üzüntüye boğdu. Bizi yıldıramazlar. Şehit de veririz gazi de oluruz ama ülkemizin birlik beraberliğini bozdurmayız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile geçen hafta beraberdik. 'Asla pes etmek yok, başarıya devam.' sözü var. Bu yönde hareket edeceğiz. Bize destek verenlerden Allah razı olsun. Ali Bey herkesi ev sahibi yaptı. Allah razı olsun." diye konuştu.

Milli sporcu Barış Telli ise annesine verdiği ev sözünü böyle bir hediyeyle tuttuğunu aktararak, "Annemin rüyasını gerçekleştirmiş oldum. Ali ağabeye, ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı.

Ampute Milli Takımı'nın diğer oyuncuları Serkan Dereli, Feyyaz Gözaçık ve Rahmi Özcan da Ali Ağaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamının geleceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 02.11.2017 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.