Anadolu Efes deplasmanda Kaunas takımına konuk oluyor

Anadolu Efes deplasmanda bu akşam Litvanya'nın Zalginis Kaunas takımına konuk oluyor.

08 Ocak 2019 Salı 10:20
Anadolu Efes deplasmanda Kaunas takımına konuk oluyor






Anadolu Efes deplasmanda Kaunas takımına konuk oluyor

      Anadolu Efes deplasmanda bu akşam Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımına konuk oluyor. Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 17. hafta karşılaşmasında 8 Ocak 2018, Salı günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımı ile deplasmanda mücadele ediyor. Zalgirio Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 21:30’da başlayacak ve beIN Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.Avrupa arenasındaki 638. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 637 karşılaşmada 350 galibiyet ve 287 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 54,9) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 390. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 389 karşılaşmada 193 galibiyet ve 196 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,6) elde etti.

Anadolu Efes ile Zalgiris Kaunas, Avrupa kupalarında bugüne kadar 17 kez karşılaşırken, takımımız beş galibiyet ve 12 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört karşılaşmada Anadolu Efes bir galibiyet ve üç mağlubiyet alırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 13 karşılaşmada ise takımımız dört galibiyet ve dokuz mağlubiyet elde etti.

   İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 79-93 kaybetmişti.

   Turkish Airlines Euroleague’in 16. haftasında Anadolu Efes, Almanya’nın Bayern Münih takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 92-77 mağlup etmiş, Zalgiris Kaunas ise Rusya’nın CSKA Moskova takımına evinde 84-79 yenilmişti. Euroleague’de 16. haftanın ardından Anadolu Efes 10 galibiyet ve altı mağlubiyet ile dördüncü sırada, Zalgiris Kaunas ise yedi galibiyet ve dokuz mağlubiyet ile dokuzuncu sırada yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Efes

Son Güncelleme: 08.01.2019 07:34
Anahtar Kelimeler:
Anadolu EfesZalgiris Kaunas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.