Anadolu Efes Khimki deplasmanında

 Anadolu Efes Rusya'nın Khimki takımına konuk oluyor.

18 Ekim 2018 Perşembe 16:46
Anadolu Efes Khimki deplasmanında






Anadolu Efes Khimki deplasmanında

   Anadolu Efes Rusya'nın Khimki takımına konuk oluyor.Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague üçüncü hafta karşılaşmasında 19 Ekim 2018, Cuma günü Rusya’nın Khimki takımına konuk oluyor. Mytishchi Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 4 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.Avrupa arenasındaki 624. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 623 karşılaşmada 341 galibiyet ve 282 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 54,7) aldı.

   2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 376. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 375 karşılaşmada 184 galibiyet ve 191 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,1) elde etti.Anadolu Efes ile Khimki, Avrupa kupalarında bugüne kadar iki kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan iki karşılaşmadan da Anadolu Efes mağlup ayrıldı.

   Turkish Airlines Euroleague’in ikinci haftasında Anadolu Efes, Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımına Sinan Erdem Spor Salonu’nda 79-93 mağlup olmuş, Khimki ise Fenerbahçe’ye İstanbul’da 93-85 yenilmişti. Euroleague’de ikinci haftanın ardından Anadolu Efes bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı sırada, Khimki ise iki mağlubiyet ile 16. sırada yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Anadolu EfesKhimki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.