Anderlecht Teknik Direktörü Hasi: 2 Tura çıkmalıydık

Serhan TÜRK/BRÜKSEL, () - ANDERLECHT Teknik Direktörü Besnik Hasi, Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından, "İkinci tura çıksaydık çok daha iyi olurdu ama en azından UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz"...

27 Kasım 2014 Perşembe 01:31
Anderlecht Teknik Direktörü Hasi: 2 Tura çıkmalıydık






Serhan TÜRK/BRÜKSEL, () - ANDERLECHT Teknik Direktörü Besnik Hasi, Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından, "İkinci tura çıksaydık çok daha iyi olurdu ama en azından UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, şunları söyledi:

"İkinci tura çıksaydık çok daha iyi olurdu ama UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. Bu sonuç tarihi başarı değil. Bu seviyelerde şansa da biraz ihtiyaç var. Genç bir teknik adamım ve bu sonuç benim önemli başarılarım arasında yer alacak" dedi.


Yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ilgili bir soruya ise Hasi, "İlk yarıda Sneijder'e fazla yer bıraktık. Bu durum tehlike yaratıyordu. İkinci yarı Galatasaray riski de alacaktı ve bu nedenle bazı oyuncu değişiklikleri yaparak önlemler almayı tercih ettim" yanıtını verdi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedeflerinin elerinden gelenin en iyisi yapmak olduğunu söyleyen Hasi, Galatasaray'ın oyunuyla ilgili soruları ise, sadece kendi takımıyla ilgili konuşabileceğini belirterek yanıtsız bıraktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.