Antalyaspor-denizlispor Soyunma Odaları

ANTALYASPOR teknik direktörü Hami Mandıralı, 2-0 kazandıkları Denizlispor maçını değeryendirirken, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek, daha farklı skor olabilirdi" dedi. Hami Mandıralı, kırmızı beyazlı takımda kendisi ve...

23 Kasım 2014 Pazar 17:55
Antalyaspor-denizlispor Soyunma Odaları






ANTALYASPOR teknik direktörü Hami Mandıralı, 2-0 kazandıkları Denizlispor maçını değeryendirirken, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek, daha farklı skor olabilirdi" dedi. Hami Mandıralı, kırmızı beyazlı takımda kendisi ve ekibiyle ilk maçını kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Antalyaspor adına futbolda gerekenleri sahada yaptık. Ofansif oynadık ve kendi hatamızdan gol yedik. Defansif anlamda sıkıntılar yaşadık ama ofansif olarak güzel pozisyonlar yakaladık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek, daha farklı skor olabilirdi. Biz de futbolcular da rahatlardı. Bazen kötü oynar kazanırsınız, bazen iyi oynar kaybedersiniz. Futbolcularımı kutluyorum." 
Uzatma dakikalarında Denizlisporlu futbolcuların bir pozisyonda hakeme penaltı olduğu yönünde itirazlarının sorulması üzerine Mandıralı, "Bizim de verilmeyen penaltılarımız var. Hakemin takdiri. Hakeme göre penaltı değildi. Bizim de net görme şansımız yoktu" diye konuştu.
DENİZLİSPOR:"RİSK ALDIK"
Denizlispor teknik direktörü Özcan Bizati ise karşılaşmanın ilk yarısı ile ikinci yarısı farklı oyun sergilediklerini anlattı. 45'inci dakikadan sonra risk alarak iyi bir dönüş yaptıklarını kaydeden Özcan Bizati, "Gol yiyebilirdik ama aynı şekilde pozisyonlara girdik. Direkten dönen topumuz oldu. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Hakemler daha dikkatli olmalı. Yan hakem daha dikkali olmalı. Ben son pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Biz buradan puan almaya gelmiştik. Antalyaspor'a bundan sonra Süper Lig yolunda başarılar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.