Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk: Kulübe ihanet eden insanlar var

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, kendi çıkarları için Antalya şehrine ve kırmızı-beyazlı kulübe ihanet eden insanlar olduğunu söyledi.

17 Kasım 2017 Cuma 21:59
Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk: Kulübe ihanet eden insanlar var






ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, olağanüstü genel kurul isteğiyle ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında duygusal anlar yaşadığı için tamamlayamadığı konuşmasının, speküle edildiğini belirtti.

Konuşmasıyla ilgili yarım kalan kısımları tamamlamak istediğini ifade eden Öztürk, kendisine ve yönetime verdikleri destekten dolayı taraftara teşekkür etti.

Antalyaspor'a zarar veren kişiler olduğunu ve takımın ahenginin bozulmaya çalışıldığını savunan Öztürk, "Bunlar her kulüpte olabilir ama bu organize şekilde oluyorsa bunları iyi araştırmak, konuşmak lazım. Antalya şehrinin ve Antalyaspor'un bağırsaklarını temizlemesi lazım. Kendi kişisel çıkarları için şehre ve kulübe zarar veren, ihanet eden insanlar var." ifadelerini kullandı.

Basında "ısmarlama" haberler yapıldığını ve kafaların karıştırılmaya çalışıldığını ileri süren Öztürk, Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını ve süreci en iyi şekilde yönetmeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Son Güncelleme: 17.11.2017 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.