Antalyaspor puan cetvelinde 3.cü sıraya yerleşti

 Bursaspor evinde Antalyaspor'a 2-0 gibi net bir skorla yenildi.

09 Aralık 2018 Pazar 17:54
Antalyaspor puan cetvelinde 3.cü sıraya yerleşti






Antalyaspor puan cetvelinde 3.cü sıraya yerleşti

   Bursaspor evinde Antalyaspor'a 2-0 gibi net bir skorla yenildi.Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip, topun kontrolünü tamamı ile elinde bulundursa da golleri atan taraf Antalyaspor oldu. Mücadelenin 37'nci dakikasında Mevlüt Erdinç'in Umut Meraş tarafından düşürülmesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak için topun başına geçen Serdar Özkan, 38'inci dakikada meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve deplasmanda 1-0 öne geçti.Dakikalar 43'ü gösterirken Serdar Özkan'ın pasıyla ceza sahasına giren Mevlüt Erdinç, topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi ve skor 2-0'a geldi.

   Ligde çıktığı son iki maçı da kazanan Bursaspor, ikinci yarıda tüm riskleri almasına rağmen golü bulamadı ve mücadele konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle noktalandı.Bu sonuçla puanını 26'ya yükselten Antalya; Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'u geride bırakıp puan cetvelinde 3. sıraya yükselirken Bursaspor ise 19 puanda kaldı.

   Bursaspor gelecek hafta deplasmanda Göztepe’ye konuk olurken Antalyaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 09.12.2018 15:00
Anahtar Kelimeler:
BursasporAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.