Antalyaspor’da günü çift antrenmanla tamamladı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () – ANTALYASPOR, akşam antrenmanında antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde koşu, pas ve top kapma çalışması yaptı. Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarında günü çift antrenmanla...

29 Haziran 2015 Pazartesi 21:49
Antalyaspor’da günü çift antrenmanla tamamladı






Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () – ANTALYASPOR, akşam antrenmanında antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde koşu, pas ve top kapma çalışması yaptı.
Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarında günü çift antrenmanla tamamladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde akşam antrenmanına çıkan kırmızı beyazlılar antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde çalıştı. Antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma hareketleri, top kapma ve pas çalıştı. Antrenmana Antalyaspor’un yeni transferleri Rıdvan Şimşek, geçen sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen oyuncuları Seddar Karaman, Emre Torun, Hüseyin Atalay, Emre Akbaba ile alt yapıdan futbolcular da katıldı. İzinli futbolcular Emrah Başsan, Sasso Fornezzi, Samuel Eto’o, Lamine Diarra, Ondrej Celustka ise antrenmanda yer almadı.
ETO’O 7 TEMMUZ’DA GELİYOR

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Şimşek, sağlıklı ve mutlu bir sezon geçirmeyi diledi. Antrenmana takıma yeni katılan oyuncular ve geçen sezon kiralık olarak başka takımlarda oynayan futbolcuların da katıldığını anlatan Şimşek, Eto’o’nun 7 Temmuz’da çalışmalara katılacağını söyledi. Kamerunlu golcünün tatil yapmak için izin istediğini anlatan Şimşek, “Eto’o’nun Antalyaspor’u tercih etmesi, şartlar ne olursa olsun turizm adına Antalya ve Antalyaspor adına sevindirici. İnşallah bilgi ve birikimini futbolcu kardeşlerimize aktarır. Eto’o’nun nasıl bir oyuncu olduğunu Antalyaspor’a katkı sağlayarak göstereceğini düşünüyorum” dedi.
Şimşek, 4-5 oyuncu transferi için kulüp yöneticilerinin çalışmaları sürdürdüğünü belirtti. Antalyaspor’un 1-16 Temmuz’da Davraz’da kamp yapacağını anlatan Şimşek, 3 günlük bayram tatilinin ardından ikinci kamp dönemini başlayacağını söyledi. Şimşek, yeni sezon öncesi 4-5 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını dile getirdi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.