Arjantin'de Superclasico Öncesi Tribün Liderliği Savaşı Terör Estirdi

 CANAN KAYA, BUENOS AİRES / Arjantin'de futbol terörü mola vermiyor. Superclasico öncesi River Plate tribün gruplarının liderlik savaşı "el monumental"i kana buladı. Elleri sopalı ve bıçaklı 100 kişilik bir grup Monumental...

26 Kasım 2014 Çarşamba 09:33
Arjantin'de Superclasico Öncesi Tribün Liderliği Savaşı Terör Estirdi






 CANAN KAYA, BUENOS AİRES /

Arjantin'de futbol terörü mola vermiyor.

Superclasico öncesi River Plate tribün gruplarının liderlik savaşı "el monumental"i kana buladı.

Elleri sopalı ve bıçaklı 100 kişilik bir grup Monumental Stadı kantinine girerek kırmızı beyazlı ekibin resmi tribün grubu "Los Borrachos del Tablon- Tribün ayyaşları" lideri Guillermo Godoy'a saldırı düzenledi. Kendilerine "Batı Çetesi" adını veren grup, yemek saati olduğu için, stat bünyesindeki okulun öğrencileri, ailelerin ve çocukların bulunmasına aldırmadan kantine girerek masa ve sandalyeleri fırlatmaya başladı. Diğer grubun da karşılık vermesi üzerine arada kalan River altyapısı oyuncularından Joaco Serrago'nun annesi olmak üzere birçok kulüp üyesi yaralandı.

La Nacion Gazetesi'ne konuşan bir görgü tanığı bıçak ve sopa taşıyan saldırganın "Godoy nerede onu öldüreceğiz" diyerek kantine girdiklerini anlattı.

Olay sonrası, River Plate Başkanı D'onofrio olaya karışanların kimliklerinin belirlenerek şikayetçi olacaklarını ancak hepsinin kulüp üyesi olduğu için stada girişlerinin yasaklanmasının zor olduğunu söyledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.