Arkasspor'da Marshall'dan ayrılık sinyali

ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi şampiyonu Arkasspor'da Kübalı smaçör Leonel Marshall ile yolların ayrılabileceği öğrenildi. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen 36 yaşındaki voleybolcunun antrenör Glenn Hoag ile sorun yaşadığı...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:27
Arkasspor'da Marshall'dan ayrılık sinyali






ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi şampiyonu Arkasspor'da Kübalı smaçör Leonel Marshall ile yolların ayrılabileceği öğrenildi.
Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen 36 yaşındaki voleybolcunun antrenör Glenn Hoag ile sorun yaşadığı iddia edildi. İzmir ekibinin şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Marshall'ın ayrılık sinyalleri verdiği bildirildi.
Yönetimin, Final Etabı'nda en iyi servis karşılayan oyuncu seçilen Kübalı smaçörle hafta içinde yapılacak görüşmeden sonra kesin kararını vereceği kaydedildi. Daha önce Kanadalı Schmitt ve Perrin'le vedalaşan, Fransız Tillie ve Sloven Kamnik'le yola devam etme kararı alan Arkasspor'un transfer listesinin başında ABD'li pasör Kawika Shoji yer alıyor.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.