Arkasspor'un rakibi Maliye Milli Piyango

ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi'nde normal sezonu 2'nci sırada bitiren Arkasspor, play off 1'inci turunda eşleştiği Maliye Milli Piyango ile ilk maçını yarın oynayacak. Mavi beyazlı ekip, Başkent Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakada...

02 Nisan 2015 Perşembe 11:04
Arkasspor'un rakibi Maliye Milli Piyango






ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi'nde normal sezonu 2'nci sırada bitiren Arkasspor, play off 1'inci turunda eşleştiği Maliye Milli Piyango ile ilk maçını yarın oynayacak. Mavi beyazlı ekip, Başkent Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakada 6 Nisan Pazartesi günü İzmir'de yapılacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Galibiyet eşitliği durumunda 3'üncü maç 7 Nisan Salı günü yine İzmir'de oynanacak. Arkasspor'da dizinden ameliyat olan Perrin forma giyemeyecek. Basın Sözcüsü Uğur Özden, Maliye Milli Piyango'yu normal sezonda Ankara'da 3-1, İzmir'de ise 3-0 mağlup ettiklerini hatırlatarak, "Aynı ciddiyetle sahaya çıkıp bu turu geçmek ve son dört takım arasına kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.