Asteras Tripolis - Beşiktaş Maçından Notlar

Ali DANAŞ/TRİPOLİ, () - BEŞİKTAŞ, UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşırken, maç için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. KORKULAN OLMADI İstanbul'da Galatasaray ile...

27 Kasım 2014 Perşembe 22:22
Asteras Tripolis - Beşiktaş Maçından Notlar






Ali DANAŞ/TRİPOLİ, () - BEŞİKTAŞ, UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşırken, maç için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü.

KORKULAN OLMADI

İstanbul'da Galatasaray ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague maçı öncesinde Sırp taraftar Marko Ivkovic'in öldürülmesi sonrası sosyal medyada örgütlenmeye çalışan Sırp ve Yunan taraftarlar, Asteras-Beşiktaş maçını hedef göstermişti. Beşiktaş yönetiminin de girişimleri ile UEFA ve Tripoli yetkilileri herhangi bir olay çıkmaması için geniş önlemler aldı. Ancak Sırp ve Yunan taraftarların maça gelmesinin beklenmesi bir yana, Asteras taraftarı bile 7 bin 600 kişi kapasiteli stadı dolduramadı. Tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı.


GREV YÜZÜNDEN BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR MAÇA GELEMEDİ

Asteras taraftarı gibi Beşiktaşlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı. Beşiktaş için ayrılan biletlerin tamamının satılmasına rağmen Yunanistan'da ülke genelinde yapılan grev yüzünden havalimanının çalışmaması sebebiyle taraftarlar Yunanistan'a ve dolayısıyla da Asteras-Beşiktaş maçına gelemedi. Siyah beyazlı taraftarların sayısı 100'ü ancak bulabildi.

OLCAY ŞAHAN İLK 11'DE OĞUZHAN ÖZYAKUP YİNE YEDEK

Kerim Frei'nin lig maçlarında gösterdiği performans sonrası Kasımpaşa maçında yedeğe çekilen Olcay Şahan ilk 11'deki yerine kavuştu. Sosa'nın yükselen grafiği ile yedeğe düşen Oğuzhan Özyakup ise, Olcay kadar şanslı olamadı ve bu maçta da yedek soyundu.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.