Aydınspor 1923 Mustafa Uğur'a emanet

AYDINSPOR 1923, geçen hafta prensip anlaşmasına vardığı Muharrem Uğur'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturdu. Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Basın Sözcüsü Gökhan...

30 Haziran 2015 Salı 15:15
Aydınspor 1923 Mustafa Uğur'a emanet






AYDINSPOR 1923, geçen hafta prensip anlaşmasına vardığı Muharrem Uğur'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturdu.
Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Basın Sözcüsü Gökhan Maraş, yöneticiler Fevzi Türen ve Olcay Polat katıldı. Mücadeleci, kaybetmek istemeyen yapısıyla herkesin takdirini kazanan bir Aydınspor 1923 yaratma düşüncesinde olduğunu ifade eden Mustafa Uğur, "Kulübü layık olduğu yere getireceğiz" dedi.
As oyuncuların takımdan ayrıldığını hatırlatan Mustafa Uğur, en az 10 transfer yaparak 20 Temmuz'a kadar kadronun iskeletini oluşturacaklarını belirtti. Sivasspor, Osmanlıspor, Türk Telekomspor ve Alanyaspor'u da çalıştıran 54 yaşındaki Mustafa Uğur, son olarak 2013-14'te Kocaeli Birlikspor'da görev yaptı. Yeni yönetim, sportif direktörlük görevine de Sezgin Topçu'yu getirmişti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.