Aydınspor 1923 Seriyi Sürdürmek İstiyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona ilk 4 maçını kaybederek başladıktan sonra son 7 haftada namağlup 15 puan toplayan Aydınspor 1923, yarın Tarsus İdmanyurdu deplasmanında seriyi sürdürmeye çalışacak. İlçe Stadı'ndaki mücadele...

08 Kasım 2014 Cumartesi 12:45
Aydınspor 1923 Seriyi Sürdürmek İstiyor






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona ilk 4 maçını kaybederek başladıktan sonra son 7 haftada namağlup 15 puan toplayan Aydınspor 1923, yarın Tarsus İdmanyurdu deplasmanında seriyi sürdürmeye çalışacak.
İlçe Stadı'ndaki mücadele saat 13.30'da start alacak. Ligde beşinci sıraya tırmanan siyah beyazlılarda paraları ödenmeği için 5 gün antrenman boykotu yapan futbolcular, alacaklarının bir kısmı verilince moral kazandı. Teknik direktör Akif Başaran, "Sıkıntıları aştık. Çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.