Aziz Yıldırım "7 Temmuz'dan Sonra Yokum"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün yaptığı toplantıda 7 Temmuz'dan sonra başkanlık görevinden her türlü karara ragmen ayrılacağını açıkladı.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 15:35
Aziz Yıldırım






 Aziz Yıldırım "7 Temmuz'dan Sonra Yokum"

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün yaptığı toplantıda 7 yada 8 Temmuz'dan sonra başkanlık görevinden her türlü karara ragmen ayrılacağını açıkladı.
   Bugün gazetelerde yer alan kendisine yönelik ilandan sonra kararını değiştirdiğini söyleyen Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti.
"Bugün bambaşka bir konuşma yapacaktım.Ancak sabah gazetelerde benim ve mesai arkadaşlarım hakkında verilen ilandan sonra kararım değişti.Başkanlığa tekrardan adayım,ancak 7 Temmuz!a kadar.7 Temmuz'da mahkememiz var.Hukukun kararına saygılıyım.Karar aleyhimize çıkarsa değil başkanlıktan Fenerbahçe üyeliğinde de ayrılacam.Karar lehimize çıkarsa sa hemen erken kongreye gidecem.Ve Başkanlığı bırakacam."
Son Güncelleme: 27.05.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.