Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK’na sevk edildi.

TFF bugün yaptığı toplantısında Fenerbahçe Beşiktaş maçındaki olaylar nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ,Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünü disipline sevk etti.

06 Aralık 2016 Salı 16:54
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK’na sevk edildi.






Aziz Yıldırım,Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK’na sevk edildi.

TFF bugün yaptığı toplantısında 03.12.2016 tarihinde oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçındaki olaylar nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ,Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünü disipline sevk etti.
  TFF’den yapılan açıklama şöyle:
Fenerbahçe A.Ş. Kulübü’nün 03.12.2016 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53.cü maddesi uyarınca “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52.ci maddesi uyarınca “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49.cu maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46.cı maddesi ile Yayın Talimatı’nın 12/3 maddesi uyarınca ve 2016-2017 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü’nün 8/11.ci maddesi uyarınca PDDK’ya sevkine
   Fenerbahçe A.Ş. Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın aynı müsabakadaki ve medyada yer alan görüntülerdeki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36.cı maddesi uyarınca 06.12.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.
   Beşiktaş A.Ş. Kulübü’nün 03.12.2016 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53.cü maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52.ci maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.
TFF ayrıca Aytemiz Alanyaspor,Atiker Konyaspor,Gaziantepspor,Kasımpaşa ve Kayserispor’un da PFDK sevk edildiğini açıkladı.
 
Son Güncelleme: 07.12.2016 03:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.