Bakan Kılıç, Vakıfbank'ı Tebrik Etti

 İSTANBUL / Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Voleybol Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenerek şampiyon olan Vakıfbank için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik...

21 Ekim 2014 Salı 23:04
Bakan Kılıç, Vakıfbank'ı Tebrik Etti






 İSTANBUL /

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Voleybol Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenerek şampiyon olan Vakıfbank için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle:

"Gerek Milli takımımız gerekse kulüplerimizin elde etmiş oldukları başarılar, hiç şüphesiz ki her birimiz için büyük bir sevinç kaynağı. Bu başarılara büyük ölçüde katkıda bulunan VakıfBank ile Fenerbahçe Grundig, Spor Toto Şampiyonlar Kupası kapsamında karşılaştı. İki taraf da fair play çerçevesi içinde bir karşılaşmaya imza attı. Başta şampiyonluk kupasını kazanan Vakıfbank'ı tebrik ediyor, ikinci olan Fenerbahçe'ye gelecek dönemler adına başarılar diliyorum. Aynı zamanda Ankara Başkent Spor Salonu'nu dolduran sporseverlerimize de teşekkür ediyorum."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.