BALÇOVA BAŞKANI KOMİLİ'DEN TWİTTER UYARISI

FBM Makina Balçova Yaşamspor Başkanı Fatih Komili, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 9-1 yenildikleri maçtan sonra bir türlü gündemden düşmeyen fubolcularıyla kaleci Engin Kaya'yı uyardı. Futbolcularının Twitter hesaplarındaki...

28 Aralık 2014 Pazar 14:58
BALÇOVA BAŞKANI KOMİLİ'DEN TWİTTER UYARISI






FBM Makina Balçova Yaşamspor Başkanı Fatih Komili, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 9-1 yenildikleri maçtan sonra bir türlü gündemden düşmeyen fubolcularıyla kaleci Engin Kaya'yı uyardı.
Futbolcularının Twitter hesaplarındaki paylaşımlarıyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Galatasaray yönetiminden özür dileyen Başkan Komili, oyuncuları yine sosyal medyadaki mesajlarından dolayı bir kez daha uyardı. Başkan Komili, futbolculardan kulüpler hakkında paylaşım yapmamalarını istedi.
Kaleci Engin, Galatasaray maçından önce yazdığı tweetler yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 2 maç ceza almış, son olarak takım arkadaşlarıyla izlemeye gittiği Pınar Karşıyaka-Galatasaray Liv Hospital basketbol müsabakasında eliyle yaptığı 6 işareti yapmıştı.
İlk yarının ardından Cihat, Gökhan, Mehmet, Serdar ve Emre'yle yolları ayıran kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde yeni kararlar alabileceği öğrenildi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.