Balçova Yaamspor'da Ekmekçioğlu vazgeçti

ÜÇÜNCÜ Lig 3'üncü Grup ekiplerinden FBM Makina Balçova Yaşamspor'un yarışmacı haklarını satın almak üzere geçen hafta Başkan Fatih Komili ile ön protokol imzalayan Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Atillaspor'un Başkanı Özgür Ekmekçioğlu,...

31 Mart 2015 Salı 14:35
Balçova Yaamspor'da Ekmekçioğlu vazgeçti






ÜÇÜNCÜ Lig 3'üncü Grup ekiplerinden FBM Makina Balçova Yaşamspor'un yarışmacı haklarını satın almak üzere geçen hafta Başkan Fatih Komili ile ön protokol imzalayan Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Atillaspor'un Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, kararından vazgeçti.
Ön protokol imzalandıktan sonra oynanan 2 maçta 1 puan alabilen Yaşamspor'un küme düşme riskinin artması üzerine geri adım attığı öğrenilen Ekmekçioğlu'nun yerine başkanlığı yeniden üstlenen Fatih Komili, selefinin takımın başına getirdiği Teknik Direktör Zeki Çakır'ın görevine son verip, Tolga Doğantez'le anlaştı.
Balçova Yaşamspor'un yarışmacı haklarını mevcut borçlarla birlikte, 2.5 milyon TL karşılığında devrettiği öğrenilen Fatih Komili, son gelişme üzerine anlaşmadan cayan Özgür Ekmekçioğlu'na 500 bin TL'lik tazminat davası açtığını açıklarken şöyle dedi:
"Ekmekçioğlu, takımın düşmesi halinde yaptığı yatırımın boşa gideceğini düşünerek vazgeçmiş. Ancak ortada bir ön protokol var. Bu protokola uyulmadığı için hukuksal yola başvurmak zorunda kaldık. Son gelişme üzerine yeniden kulüpteki görevimize döndük ve takımın başına da teknik direktör olarak Tolga Doğantez'i getirdik."
BAŞ DÖNDÜREN TRAFİK
Balçova Yaşamspor'da yönetimde yaşanan değişimler ve 30 günde 4 farklı teknik direktörün göreve gelmesi futbolcuların başını döndürdü. Sezona Altan Çetindağ'la başlayan kırmızı beyazlılarda 23'üncü haftadan sonra inanılmaz bir süreç yaşandı. 23. haftada görevden alınan Çetindağ'ın yerine gelen Cüneyt Biçer, sadece 3 maç dayandı. 3 hafta sonra Biçer'le yolları ayıran yönetim yeniden Altan Çetindağ'la anlaştı.
Ancak kulübün yarışmacı haklarının Atillaspor Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'na devredilmesi üzerine Çetindağ, sadece 1 gün mesai yapabildi. Ekmekçioğlu'nun isteği üzerine bu kez Zeki Çakır'la anlaşma sağlandı. Bergama Belediyespor maçında takımın başında sahaya çıkan Çakır, Ekmekçioğlu'nun kulübü satın almaktan vazgeçip başkanlığa Fatih Komili'nin getirilmesiyle görevden alındı, dümene Tolga Doğantez geçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.