BALÇOVA YAŞAMSPOR'UN KALECİSİ, TWEET'LERİ NEDENİYLE PDFK'DA

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la aynı gruba düştükleri zaman Twitter'dan sarı kırmızılı takıma yönelik paylaşımlarda bulunup tepki gören Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya'nın daha önce gönderdiği hakaret içeren...

18 Aralık 2014 Perşembe 13:21
BALÇOVA YAŞAMSPOR'UN KALECİSİ, TWEET'LERİ NEDENİYLE PDFK'DA






ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la aynı gruba düştükleri zaman Twitter'dan sarı kırmızılı takıma yönelik paylaşımlarda bulunup tepki gören Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya'nın daha önce gönderdiği hakaret içeren bazı tweet'ler başını derde soktu.
29 yaşındaki file bekçisi, kendisine ait, 'enginkaya1' adlı Twitter hesabından paylaştığı Trabzonspor'a yönelik hakaret dolu mesajlar nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PDFK) sevk edildi.
Engin Kaya, mesajları taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin geçen sezon kazandığı şampiyonluktan sonra paylaştığını söyleyerek, "Bu mesajlar aylar sonra ortaya çıkarıldı. Günah keçisi oldum. Hesabımı kapatacağım" dedi.
Engin'in daha önce de Galatasaray için "O değil de yine mi 4. Darısı bizim başımıza Galatasaray. Bi de biz atalım... Nee 4 korkusu mu... İyi ki varsın 6alatasaray" şeklindeki mesajlar ortaya çıkmıştı.
Galatasaraylı Felipe Melo, Twitter hesabından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'e hakaret ettiği gerekçesiyle 2 maç ceza almıştı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.