Balıkesirspor 3 Puana Hasret

SPOR Toto Süper Lig'de Eskişehirspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Balıkesirspor, ilk maçındaki Galatasaray galibiyetinin ardından 3 puana hasret kaldı. Ligin üçüncü haftasında şampiyonluk adayı Galatasaray'ı 2-0 mağlup...

04 Kasım 2014 Salı 13:13
Balıkesirspor 3 Puana Hasret






SPOR Toto Süper Lig'de Eskişehirspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Balıkesirspor, ilk maçındaki Galatasaray galibiyetinin ardından 3 puana hasret kaldı.
Ligin üçüncü haftasında şampiyonluk adayı Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Balıkesirspor, o tarihten bu yana 5 maçtan yalnız Çaykur Rizespor ve Eskişehir deplasmanlarındaki beraberliklerle 2 puan çıkardı. Rize'de olduğu gibi Eskişehir'de de öne geçtiği karşılaşmada 1 puanla yetinen kırmızı beyazlılar 5 puanla dibe demir attı, 17 golle kalesinde en çok gol gören takım oldu.
Eskişehirspor deplasmanında ilk 11'de operasyona giderek Kulusic, Jabbie, Alanzinho'yu yedek bırakan teknik direktör İsmail Ertekin, 1 puanın herşeye rağmen kazanç olarak gördüklerini söyledi. İki takımın da maça stresli çıktığını dile getiren İsmail Ertekin, şunları söyledi:
"İlk devre daha sakin ve dengeli oynamaya çalıştık. İyi savunma yaparak gol bulduk. İkinci yarıda 15-20 dakika geriye yaslandık ve hatalar yaptık. Böyle olunca iki gol yedik ve mağlup duruma düştük. Ancak takım iyi bir reaksiyon verdi. Beraberliği sağladık. Beraberlik iki takıma da yaramadı ama puan puandır."
KAMPA GİRDİ
Balıkesirspor, Eskişehirspor deplasmanının ardından kente dönmeyerek Adana'ya geçti. Kırmızı beyazlılar, cumartesi günü oynayacakları Mersin İdmanyurdu deplasmanına 4 günlük Adana kampıyla hazırlanacak. İsmail Ertekin, kampta futbolcularını maça motive etmeye çalışacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.