Balıkesirspor, Eskişehirspor'u Ezberledi

SÜPER Lig'de 5-0'lık Bursaspor bozgunuyla son sıraya çakılıp kalan Balıkesirspor, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'u yenip, hayata dönmeyi hedefliyor. Eskişehirspor'un bu sezon oynadığı maçların cd'lerini tek...

31 Ekim 2014 Cuma 14:29
Balıkesirspor, Eskişehirspor'u Ezberledi






SÜPER Lig'de 5-0'lık Bursaspor bozgunuyla son sıraya çakılıp kalan Balıkesirspor, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'u yenip, hayata dönmeyi hedefliyor. Eskişehirspor'un bu sezon oynadığı maçların cd'lerini tek tek izleyen teknik direktör İsmail Ertekin öğrencilerine rakibin zayıf ve güçlü yönlerini anlatırken, "İki takım da şu anda iyi durumda değil. Bu müsabaka bizim için bir fırsat ve bu fırsatı iyi kullanacağız. İç saha-deplasman ayrımı yapmıyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak" dedi.
Kırmızı beyazlı ekibin Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ise, "Bu maçtan puan almamız şart" ifadesini kullandı. Kadroda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını kaydeden Çıkrıkçı, "Bursaspor yenilgisinin moral bozukluğuna rağmen futbolcular hafta boyunca inanılmaz bir hırsla çalıştı. Tek düşüncemiez Eskişehirspor'u yenerek taraftarımızın gönlünü almak. Galatasaray'ı mağlup eden bu takımın Eskişehir'den de puan ya da puanlarla döneceğine inanıyorum" diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.