Balıkesirspor sürpriz peşinde

SÜPER Lig'de büyük umutlarla başladığı ikinci yarıda da aradığını bulamayan ve son 6 haftada galibiyet yüzü göremeyen Balıkesirspor, yarın Ankara'da karşılaşacağı "Liverpool fatihi" Beşiktaş'tan puan koparıp yara sarmak...

28 Şubat 2015 Cumartesi 13:13
Balıkesirspor sürpriz peşinde






SÜPER Lig'de büyük umutlarla başladığı ikinci yarıda da aradığını bulamayan ve son 6 haftada galibiyet yüzü göremeyen Balıkesirspor, yarın Ankara'da karşılaşacağı "Liverpool fatihi" Beşiktaş'tan puan koparıp yara sarmak istiyor. Gençlerbirliği karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle Başkan Tuna Aktürk ile 4 yönetici, 1 antrenör ve 1 kulüp görevlisine verilen 5 yıl 8 ay hak mahrumiyeti ve 805 bin TL para cezasıyla sarsılan Balıkesirspor, Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak randevuda moral arayacak.
Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ante Kulusic Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Halis Özkahya'nın yöneteceği müsabakada Beşiktaş'ın tribün kapatma cezası nedeniyle kale arkası ve kapalı tribüne seyirci alınmayacak. Şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerinin Liverpool galibiyetinin moraliyle sahayla çıkacağını hatırlatan teknik direktör Kemal Özdeş, "Futbolu çirkinleştirmeden, puan ya da puanlar almak için sahada elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.