Balıkesirspor'da Arslan'dan Burak'a af

SPOR Toto Süper Lig'de bitime 6 hafta kala 20 puanla son sırada yer alan Balıkesirspor'da teknik direktörü Kemal Özdeş'in yerine göreve getirilen Cihat Arslan'ın ilk icraatı, kadro dışı bırakılan golcü Burak Çalık'ı affetmek oldu. Andre...

28 Nisan 2015 Salı 15:30
Balıkesirspor'da Arslan'dan Burak'a af






SPOR Toto Süper Lig'de bitime 6 hafta kala 20 puanla son sırada yer alan Balıkesirspor'da teknik direktörü Kemal Özdeş'in yerine göreve getirilen Cihat Arslan'ın ilk icraatı, kadro dışı bırakılan golcü Burak Çalık'ı affetmek oldu.
Andre Santos'la birlikte U21 Takımı'na gönderilen Burak, yaklaşık 1.5 ay sonra yeniden A Takım'a döndü. Arslan'ın yüzünü kara çıkarmayacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Yaklaşık 45 gündür çalışmalarımı aksatmadan sürdürdüm. Kurtuluş mücadelesi vereceğimiz 6 maçta takımım için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Görevine başlayan Cihat Arslan'ın yardımcıları da belli oldu. Futbolseverlerin Altay, Fenerbahçe ve Kocaelispor'dan tanıdığı Toprak Kırtoğlu, Arslan'la çalışmalara start verdi. Kırtoğlu, en son yine Arslan'la Şanlıurfaspor'da çalıştı. Balıkesirspor'un kaleci antrenörlüğüne ise Fevzi Layiç getirildi. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe, Bursaspor, Altay ve Karşıyaka'da top koşturan Lahiç, antrenör olarak da Göztepe, Karşıyaka, İstanbul BŞB ve Şanlıurfaspor'da görev yaptı. Çıkacakları kritik maçları kazanacaklarını belirten Cihat Arslan, lige tutunacaklarını iddia etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.