Balıkesirspor'da Başkan Aktürk'e salvo

BALIKESİRSPOR'un geçen sezon yapılan olaylı kongresinde başkan adayı olan Dr. Feyyaz Çiftçi, kulübün borcunun 17 milyon TL'yi bulduğunu, geleceğinin ipotek altında olduğunu iddia etti. Çınar Cafe'de düzenlediği basın toplantısında...

07 Temmuz 2015 Salı 15:38
Balıkesirspor'da Başkan Aktürk'e salvo






BALIKESİRSPOR'un geçen sezon yapılan olaylı kongresinde başkan adayı olan Dr. Feyyaz Çiftçi, kulübün borcunun 17 milyon TL'yi bulduğunu, geleceğinin ipotek altında olduğunu iddia etti.
Çınar Cafe'de düzenlediği basın toplantısında kulübün iyi yönetilmediğini öne süren Dr.Feyyaz Çiftçi, "Balıkesirspor'u düzlüğe çıkaracak tek yol kongredir. Herkesin siyasi hesaplarını bir kenara koyarak birşeyler yapması gerekmektedir. Başkan Tuna Aktürk'e sesleniyoruz; kamyon devrilmeden bırakın. Biz projelerimiz ile buradayız. Balıkesirspor yönetimine talibiz" dedi. Balıkesirspor'un 6-7 milyon TL borçla çıktığı Süper Lig'de 40 milyon TL'ye yakın gelir elde ettiğini iddia eden Çiftçi, şöyle devam etti:
"Şu anda borcun 16-17 milyon TL olduğu tahmin ediliyor. Yani yönetim, geçen sezon 50 milyon TL harcamış. Sorulması gereken takımın neden düştüğü değil, bu paranın nasıl harcandığıdır. Kulübün manevi kaybı, maddi kaybından fazladır. Tuna Aktürk ve arkadaşlarının davranışları yüzünden Balıkesirspor ağır cezalar almıştır. Şu anda Aktürk'ün Balıkesirspor'u temsil niteliği yoktur. Balıkesirspor Türk futbolundaki sempatisini kaybetmiş, taraftarı kulübe küsmüştür."
Kongre ile ilgili tartışmaların belirten Feyyaz Çiftçi, açıklamasının sonunda şu iddialarda bulundu:
"Kongre öncesi Aktürk ve ekibinin usulsüz üye kaydettiğini öğrendik. Onlara yardımcı olan Hüseyin Dayanç bizi arayıp, (Sizler için de birşeyler yapayım)  dedi. Tuna Aktürk kongrede evrakta sahtecilik yapmıştır. Sahtekarlığı tescil eden mahkeme, kongreyi iptal etti. Şu anda temyiz süreci işliyor. Balıkesirspor yeni sezonun ortasında 391 üye ile kongre yapmak zorunda kalacaktır. Kulübün geleceği ipotek altındadır. Orada bir gün daha fazla kalabilmek adına suni gündem yaratmaktadırlar." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.