Balıkesirspor'da Ertekin'in Koltuğu Sallanıyor

SÜPER Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor, puan umuduyla gittiği Mersin deplasmanından da eli boş dönerken, teknik direktör İsmail Ertekin'in koltuğu da iyice sallanmaya başladı. Her yenilginin ardından görevden alınacağı konuşulan...

09 Kasım 2014 Pazar 14:19
Balıkesirspor'da Ertekin'in Koltuğu Sallanıyor






SÜPER Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor, puan umuduyla gittiği Mersin deplasmanından da eli boş dönerken, teknik direktör İsmail Ertekin'in koltuğu da iyice sallanmaya başladı.
Her yenilginin ardından görevden alınacağı konuşulan tecrübeli teknik adamın durumunu ciddi olarak masaya yatırmaya hazırlanan yönetimin kan değişikliğine gidebileceği öğrenildi.
Sercan'ın ofsayt gerekçesiyle kesilen atağına yaptığı itiraz sonrası tribüne gönderildiği için basın toplantısına da katılamayan İsmail Ertekin'in yerine medyanın karşısına çıkan Antrenör Deniz Kolgu ise hakem Abdülkadir Bitigen'i eleştirdi. Bitigen'in oyunu gereksiz yere durdurduğunu söyleyen Kolgu, "Sevgili hakem kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, büyüklerimiz hata yapabilirler canları sağ olsun. Bir penaltı değil 10 penaltı versinler. Bir faul değil 10 faul versinler ama oyunu bu kadar durdurmasınlar" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.