Balıkesirspor'da Özdeş devam

SPOR Toto Süper Lig'de 2-0 öne geçtiği maçta Çaykur Rizespor ile evinde 2-2 berabere kalarak kurtuluş yolunda bir darbe daha yiyen Balıkesirspor'da yönetim teknik direktör Kemal Özdeş'le devam kararı aldı. Karşılaşma sonrası yaptığı...

08 Mart 2015 Pazar 14:15
Balıkesirspor'da Özdeş devam






SPOR Toto Süper Lig'de 2-0 öne geçtiği maçta Çaykur Rizespor ile evinde 2-2 berabere kalarak kurtuluş yolunda bir darbe daha yiyen Balıkesirspor'da yönetim teknik direktör Kemal Özdeş'le devam kararı aldı.
Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği maçının ardrından da bırakmak istedim ancak Başkan Tuna Aktürk izin vermedi. Kendisiyle görüşüp ne gerekiyorsa yapacağım" diyen Özdeş'le bir araya gelen Aktürk, "Hocamızla sorunumuz yok. Sezon sonuna dek görevini sürdürecek" şeklinde konuştu.
Kırmızı beyazlı ekibi Süper Lig'e çıkaran İsmail Ertekin'in istifasının ardından 12'nci haftada göreve gelen Kemal Özdeş, kısa sürede takımı toparladı. Kasımpaşa'yı 5-3, Kardemir Karabükspor' 1-0 yenen, 2-0 öne geçtiği maçta 2-2'lik skorla Trabzonspor'u elinden kaçıran Özdeş devre arasında gerekli takviyeleri yaptı. Daha da güçlendiği düşünülen Balıkesirspor ikinci yarıda oynadığı 7 maçta da galip gelemedi. Sadece Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'la berabere kalan Balıkesirspor, son sıradan bir türlü kurtulamadı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.