Balıkesirspor'da umut tükenmiyor

SPOR Toto Süper Lig'de aylardır son sıraya çakılı kalan Balıkesirspor, bu hafta bir üst basamağındaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u yenip, dipten kurtulmayı hedefliyor. Ligde son 7 haftaya girilirken kurtuluş barajının 9 puan...

21 Nisan 2015 Salı 15:21
Balıkesirspor'da umut tükenmiyor






SPOR Toto Süper Lig'de aylardır son sıraya çakılı kalan Balıkesirspor, bu hafta bir üst basamağındaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u yenip, dipten kurtulmayı hedefliyor.
Ligde son 7 haftaya girilirken kurtuluş barajının 9 puan gerisinde kalan Balıkesirspor'un 19, rakibinin ise 20 puanı bulunuyor. Kırmızı beyazlı ekip, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı kazanıp, rakibinden ilk yarıdaki 4-0'lık yenilginin rövanşını da almayı planlıyor.
Balıkesirspor'da Gökhan Ünal'ın sakatlığı sürerken ligde son 7 maçın 4'ünü iç sahada oynayacaklarını hatırlatan teknik direktör Kemal Özdeş, şöyle dedi:
"Her şey bitmiş değil. Evimizdeki müsabakalarda kayıp yaşamazsak kurtuluş umudumuz artar, ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdürürüz. Bu 4 karşılaşmayı da kazanabiliriz. Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrılıp son sıradan kurtulmak bize büyük moral verecek. Taraftarımızı zorlu süreçte yanımızda istiyoruz."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.