Balıkesirsporlu Sercan'dan Gol Sözü

SÜPER Lig'de geride kalan 8 haftada rakip fileleri 3 kez sarsarak Beşiktaşlı Demba Ba, Fenerbahçeli Emenike ve Webo, Kasımpaşalı Scarione, Sivassporlu Aatif gibi golcü isimleri geride bırakmayı başaran Balıkesirsporlu Sercan, Mersin İdmanyurdu...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:43
Balıkesirsporlu Sercan'dan Gol Sözü






SÜPER Lig'de geride kalan 8 haftada rakip fileleri 3 kez sarsarak Beşiktaşlı Demba Ba, Fenerbahçeli Emenike ve Webo, Kasımpaşalı Scarione, Sivassporlu Aatif gibi golcü isimleri geride bırakmayı başaran Balıkesirsporlu Sercan, Mersin İdmanyurdu deplasmanı öncesi de taraftarlarına gol sözü verdi.
Bu sezon ilk golünü kiralık geldiği Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçta attıktan sonra 3-1 kaybettikleri Gençlerbirliği ve son olarak 2-2 berabere sonuçlanan Eskişehirspor müsabakalarında da ağları havalandıran Sercan, takımının elde ettiği 5 puanın 3'üne imzasını koydu.
Eskişehirspor beraberliğinin kendilerine moral verdiğini belirten Sercan, "Mersin'den de puanla dönerek son sıradan kurtulmak ve ligde çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.