Balıkesirspor'un Zor Maçı

SÜPER Lig'de 8'inci haftaya 4 puanla son sırada giren Balıkesirspor, yarın deplasmanda kendisi gibi ligde zor günler yaşayan Eskişehirspor'la zor bir maça çıkacak. Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı...

02 Kasım 2014 Pazar 12:58
Balıkesirspor'un Zor Maçı






SÜPER Lig'de 8'inci haftaya 4 puanla son sırada giren Balıkesirspor, yarın deplasmanda kendisi gibi ligde zor günler yaşayan Eskişehirspor'la zor bir maça çıkacak.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Geçen hafta evinde Bursaspor'a 5-0 yenilen kırmızı beyazlı ekip, Eskişehir deplasmanından puanla dönerek çıkışa geçmeyi amaçlıyor.
Hafif sakatlığı bulunan Gökhan Ünal'ı önümüzdeki haftaları düşünerek riske etmemek adına kadroya dahil etmeyen teknik direktör İsmail Ertekin, "Bursaspor maçında yaşadığımız hayal kırıklığını ancak Eskişehirspor'u yenerek unutabiliriz. Zor da olsa, bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönüp taraftarımızında gönlünü ve güvenini yeniden kazanmak istiyoruz" dedi.
ESKİŞEHİRSPOR'A YENİLMEDİ
Balıkesirspor, Eskişehirspor'la bugüne dek oynadığı üç maçta 1 galibiyet 2 beraberlik aldı. İki takım ilk kez 21 Eylül 1975'te o dönemde ismi 1'inci Lig olan Süper Lig'de karşılaştı. Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki müsabaka 0-0 sona ererken, 29 Şubat 1976'da Balıkesir'deki ikinci karşılaşmayı 1-0 Balıkesirspor kazandı. Bu sezon başında Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık maçı 1-1 bitti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.