Bandırmaspor 1 Puana Üzüldü

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, sahasında Nazilli Belediyespor'la 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra galip gelememenin üzüntüsünü yaşadı. Bandırmaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, hedefleri...

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:35
Bandırmaspor 1 Puana Üzüldü






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, sahasında Nazilli Belediyespor'la 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra galip gelememenin üzüntüsünü yaşadı.
Bandırmaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, hedefleri olan bir takım olduklarını belirtirken şunları söyledi:
"Bu yüzden de bizimle karşılaşan takımlar, genellikle katı defans yapıyor. Bu defansları ise kısıtlı kadromuzdan dolayı zaman zaman açmakta zorlanıyoruz. Bu maçta böyle karşılaşmalardan biri oldu. Maç boyunca hatalarımız oldu. Ancak maçın hakemi de maçı çok kötü yönetti. İki adet verilmeyen bariz penaltımız vardı."
Takım olarak maçı kazanmak için son saniyeye kadar mücadele ettiklerini dile getiren Mustafa Çapanoğlu, çok pozisyon bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini vurguladı.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.