Bandırmaspor, Ali Türkan ile anlaştı

SPOR Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, İnegölspor’dan kaleci Ali Türkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bandırmaspor Spor Kulübünün Özsoylar İş Merkezinde imza töreninde konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, "Teknik...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 19:00
Bandırmaspor, Ali Türkan ile anlaştı






SPOR Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, İnegölspor’dan kaleci Ali Türkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Bandırmaspor Spor Kulübünün Özsoylar İş Merkezinde imza töreninde konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, "Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iç transfer ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Dış transferde İnegölspor’un kalecisi Ali Türkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisine ve takımıza hayırlı olsun" dedi.
Ali Türkan’da konuşmasında, "Bandırmaspor ile geçen yıl aynı grupta mücadele ettik. Bu açıdan yakından tanıdığım bir takım. Hedefleri olan bir takımda oynayacak olmamdan dolayı mutluyum. Bu yıl arkadaşlarımızla birlikte 4 yıldan beri PTT 1.lig kapısından dönen Bandırmaspor’u bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Ligin en az gol kaleci ünvanımı Bandırmaspor forması altında da bu yıl sürdürmek istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.