Bandırmaspor'da hedef 3 puan

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'da teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kahramanmaraşspor müsabakasını kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi. Müsabakanın her...

02 Nisan 2015 Perşembe 10:22
Bandırmaspor'da hedef 3 puan






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'da teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kahramanmaraşspor müsabakasını kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.
Müsabakanın her iki takım açısından da zor olacağının altını çizen Çapanoğlu, "Bizim liderliğimizi sürdürebilmemiz Kahramanmaraşspor’un da ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaşması için galibiyete ihtiyacı var. Bu maçta en az hata yapan takım sahadan puanlarla ayrılacaktır. Hedefimiz sahada en az hata yaparak puanlarla dönmektir" dedi.
Çapanoğlu, Kahramanmaraşspor maçındaa kart cezalısı olan Ali Küleli ve sakatlığı bulunan Ali Serin'in yer almayacağını açıkladı. Bandırmaspor taraftarlarının Kahramanmaraşspor müsabakasına gelerek takımlarını destekleyeceklerini dile getiren Çapanoğlu, "Bu zor ve meşakkatli yolda iç ve dış sahalarda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Temennimiz centilmenlik kuralları içerisinde bizleri desteklemeleridir. Kahramanmaraş’a kadar gelecek olan taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.