Banvit: "maçın Sonundaki İyi Oyunla Kazandık"

BÜYÜK çekişmeye sahne olan karşılaşmanın sonunda Galatasaray Liv Hospital’ı 69-67 yenen Banvit'in başantrenörü Zoran Lukıc, "Maçın sonlarındaki iyi oyunumuzla galip gelmeyi bildik" dedi. Banvit, maçtan sonra taraftarlarıyla...

20 Ekim 2014 Pazartesi 10:43
Banvit:






BÜYÜK çekişmeye sahne olan karşılaşmanın sonunda Galatasaray Liv Hospital’ı 69-67 yenen Banvit'in başantrenörü Zoran Lukıc, "Maçın sonlarındaki iyi oyunumuzla galip gelmeyi bildik" dedi.
Banvit, maçtan sonra taraftarlarıyla bütünleşerek büyük sevinç yaşarken Zoran Lukıc, güçlü rakipleri karşısında maç içerisindeki küçük ayrıntıların sonucu ortaya çıkardığına dikkat çekerken şunları söyledi:
"Rakibimiz, mağlup ayrıldığı Euroleague maçının ardından maçı kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Maçın kırılma anı ikinci devrenin başında Galatasaray Liv Hospital başantrenörü Ergin Ataman’ın aldırdığı zekice teknik faul oldu. Ondan sonra Galatasaray Liv Hospital, çok sert savunma yapmaya başladı. Takım olarak sert ve sürekli çalınan düdüklerden dolayı rahatsız olmaya başladık. Maçın sonlarına doğru yaptığımız iyi işlerle maçı kazanmayı hak ettik. Pınar Karşıyaka mağlubiyetinin ardından Galatasaray Liv Hospital’a karşı kazanmaktan dolayı çok mutluyuz."
PARTİZAN’A HAZIRLIK
Galatasaray Liv Hospital müsabakasının 2 gün sonra Belgrat’ta oynayacakları Eurocap maçı öncesinde iyi bir prova yaptıklarının altını çizen Lukiç, "Bu maçta çok fazla hücum ribauntları verdik. Partizan takımı çok genç ve istekli olmasına rağmen tecrübesiz takım. Hücum yollarında daha dikkatli olmamız gerektiğini Galatasaray maçında gördük" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.