Barcelona'da Arda Turan resitali: 3 golle tarihe geçti

Arda Turan, Barcelona'da, Borussia Mönchengladbach kalesine attığı 3 golle tarihe geçti. Arda maçın 4-0 kazanılmasında, bir asistle de gönülleri fethetti.

07 Aralık 2016 Çarşamba 03:54
Barcelona'da Arda Turan resitali: 3 golle tarihe geçti






Barcelona'da Arda Turan resitali: 3 golle tarihe geçti


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona’nın Borussia Mönchengladbach’ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapan milli futbolcu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 3. Türk oyuncu olarak tarihe geçti.
Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında İspanyol devi Barcelona, evinde Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı ağırladı. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Katalan ekibinde Arda Turan, 3 gol, 1 asistlik performansı ile gecenin yıldızı oldu.
Aynı zamanda Arda Turan, Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 3. Türk oyuncu oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.