Barcelona, Real Madrid'i bozguna uğrattı

El Clasico'da Barcelona Reaş Madrid'i 5-1'lik bir skorla ezdi geçti.

28 Ekim 2018 Pazar 20:00
Barcelona, Real Madrid'i bozguna uğrattı






Barcelona, Real Madrid'i bozguna uğrattı

    El Clasico'da Barcelona Reaş Madrid'i 5-1'lik bir skorla ezdi geçti.Barcelona ile Real Madrid'i Camp Nou'da buluşturan El Clasico'da zafer ev sahibi Barça'nın oldu. Katalan ekibi, Lionel Messi'den yoksun oynadığı karşılaşmada rakibini 5-1'lik skorla bozguna uğrattı

   Maça hızlı başlayan barcelona 11.dakikada ilk golünü buldu.Jordi Alba'nın sol kanattan sürüklediği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Philippe Coutinho, topu ağlarla buluşturarak Barça'yı 1-0 öne geçirdi.Maçın Dk.19'cu dakikasında Real savunmasının büyük hatasında topla buluşan Arthur, uzak mesafeden vuruşunu yaptı ancak Courtois'dan muhteşem bir kurtarış geldi.

   Maçta Dk.30'cu dakikada Barcelona penaltı kazandı.Raphael Varane'ın müdahalesiyle yerde kalan Luis Suarez penaltı bekledi. Hakem, VAR'a başvurduktan sonra beyaz noktayı gösterdi.Suarez, penaltıyı gole çevirerek farkı 2'ye çıkardı.İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

    Maçın ikinci yarısının hemen başında Real madrid golü buldu..50'ci dakikada Isco'nun içeri çevirdiği top savunmadan sekip Marcelo'nun önüne düştü ve Brezilyalı yıldız farkı 1'e indirdi.56'cı dakikada Luka Modric'in ceza sahası içinden yaptığı vuruşta Real Madrid beraberliğe çok yaklaştı ancak top sağ direkte patladı.61'ci dakikada Luis Suarez'in kale sahası içinde vurduğu vole direkten döndü.68'ci dakikada  Real, beraberliğe bir kez daha çok yaklaştı. Lucas Vazquez'in sağ kanattan yaptığı ortaya yükselen Karim Benzema'nın kafa vuruşu üstten dışarı gitti.

   Maçın 75.ci dakikasında Barcelona'nın 3.cü golü geldi.Sergi Roberto'nun asistinde Luis Suarez, mükemmel bir kafa vuruşuyla skoru 3-1'e getirdi.83'cü dakikada Suarez'den hat-trick! Uruguaylı, Thibaut Courtois ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skor 4-1 oldu.87'ci dakikada oyuna 3 dakika önce giren Arturo Vidal, Ousmane Dembele'nin ortasına yaptığı kafa vuruşuyla farkı 4'e çıkardı: 5-1 Maçta başka gol olmayınca El Clasico'yu Barcelona farklı kazandı.

Fanatik

Anahtar Kelimeler:
Real MadridBarcelona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.