Barcelona Real Madrid'e acımadı 4-0

İSPANYA LA LİGA’DA REAL MADRİD İLE BARCELONA 12. HAFTADA KARŞI KARŞIYA GELDİ. SANTİAGO BERNABEU’DA OYNANAN MÜCADELEYİ KONUK TAKIM 4-0 KAZANARAK, RAKİBİNE TARİHİ REKABETTE BİR KEZ DAHA FARK ATTI!

21 Kasım 2015 Cumartesi 22:04
Barcelona Real Madrid'e acımadı 4-0






 

İSPANYA LA LİGA’DA REAL MADRİD İLE BARCELONA 12. HAFTADA KARŞI KARŞIYA GELDİ. SANTİAGO BERNABEU’DA OYNANAN MÜCADELEYİ KONUK TAKIM 4-0 KAZANARAK, RAKİBİNE TARİHİ REKABETTE BİR KEZ DAHA FARK ATTI!

 

 

 

171. kez oynanan El Clasico’da Lionel Messi maça yedek başladı. Ama Barcelona yine Suarez ve Neymar ile rakibini dağıttı! Real Madrid’in maç boyu etkisiz olduğu, Ronaldo’nun ise sadece 2 pozisyona girebildiği maçta taraftarlar zaman zaman Real Madrid’e tepkilerini gösterdi.
11. dakikada Suarez, Sergi’nin ara pasında kaleci Navas ile karşı karşıya kaldı ve Barcelona’yı 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 39’u gösterdiğinde bu kez ara pası veren Iniesta, golü atan ise Neymar oldu! Real Madrid savunmasının uyuyakaldığı pozisyonda Brezilyalı yıldız Navas’ın kollarının altından topu filelere gönderdi: 2-0.
Oyunda etkisiz olan ve Barcelona’ya karşı fazla varlık gösteremeyen Real Madrid, ikinci yarının başında da topu filelerinde gördü! Suarez’in topu pasında topu önünde bulan Iniesta, sert ve düzgün bir vuruşla Navas’ı 3. kez mağlup edip golü atarak yedek olan Messi’ye koştu: 3-0!
MESSI OYUNDA

2 aylık sakatlık döneminden sonra El Clasico’ya yedekte başlayan Lionel Messi, 57. dakikada Rakitic’in yerine oyuna dahil oldu.
74. dakikada, gol perdesini açan Luis Suarez yine sahneye çıktı! Uruguaylı yıldız, maç sonucunu belirleyen golü kaydererek durumu 4-0 yaptı ve Real Madrid’e El Clasico’da tarihi bir yenilgi tattırmış oldu.
Real Madrid’de oyuna sonradan giren Isco, 84. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Bu sonuçla Barcelona 30 puana yükselirken, Real Madrid 24 puanda kaldı.

Son Güncelleme: 21.11.2015 22:07
Anahtar Kelimeler:
Real MadridBarcelona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.