Başakşehir: 0 - Galatasaray: 2 | MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

Süper Lig'in liderliğini bu yıl da korumayı hedefleyen Galatasaray, Başakşehir deplasmanında Podolski ve Umut Bulut'un golleriyle 2-0 kazanarak maç fazlasıyla lider oldu

04 Ekim 2015 Pazar 01:35
Başakşehir: 0 - Galatasaray: 2 | MAÇIN GENİŞ ÖZETİ






Başakşehir: 0 - Galatasaray: 2 | MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

Süper Lig'in liderliğini bu yıl da korumayı hedefleyen Galatasaray, Başakşehir deplasmanında Podolski ve Umut Bulut'un golleriyle 2-0 kazanarak maç fazlasıyla lider oldu. Kazakistan Astana maçında alınan 2-2'lik sonucun ardından Süper Lig'e dönen CimBom, Başakşehir'e karşı mutlak galibiyet hedefiyle çıktı.

Son dakika Galatasaray, Galatasaray haberleri, Galatasaray Son Dakika

İlk yarıdaki oyun hiç tat vermedi. İkinci yarıda ise sahada daha istekli bir Galatasaray vardı. Sarı-Kırmızılılar, önce Podolski'yle öne geçti, ardından Umut Bulut'la farkı 2'ye çıkararak finali yaptı. Galatasaray, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig'in liderliğini bu yıl da korumayı hedefleyen Galatasaray, Başakşehir deplasmanında Podolski ve Umut Bulut'un golleriyle 2-0 kazanarak maç fazlasıyla lider oldu, milli ara öncesi rahat bir nefes aldı.


Milli takım arası öncesinde kazanarak rahat bir nefes almak isteyen Galatasaray, zorlu Başakşehir deplasmanında 3 puanı 2 golle aldı. 77. dakikada Lukas Podolski ve 84. dakikada Umut Bulut'un golleriyle galibiyete uzanan Cimbom, puanını 14 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.?

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

DAKİKA 17. dakikada Bilal Kısa’nın ceza sahası dışı sol çaprazından sert şutunda top yandan auta çıktı.

DAKİKA
22. dakikada Sneijder’in pasında topla buluşan Carole’un sol kanattan ceza sahasında ortasında Lukas Podolski topa dokundu ancak meşin yuvarlak Volkan Babacan’ın müdahalesiyle kornere çıktı.

DAKİKA
37. dakikada Lukas Podolski’nin pasıyla topla buluşan Yasin Öztekin, pasını sol kanatta bulunan Sneijder’e aktardı. Ceza sahası içinde müsait durumdaki Sneijder’i kötü vuruşunda meşin yuvarlak taca çıktı.

DAKİKA
45. dakikada Visca’nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Emre Belözoğlu’nun ortasında arka direkte bulunan Mehmet Batdal’ın vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle çıkardı.

DAKİKA 50. dakikada Visca’nın ceza sahası dışı sol çaprazından sert şutunda top kaleci Muslera’da kaldı.

DAKİKA
77. dakikada Carole’un sol kanattan ceza sahasına ortasında Bilal Kısa’dan seken topu önünde bulan Podolski’nin şutunda top ağlarla buluştu. 0-1

DAKİKA
84. dakikada Podolski’nin pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Sneijder’in arka direğe ortasında Umut Bulut'un dokunuşla meşin yuvarlak filelere gitti. 0-2

Son Güncelleme: 04.10.2015 01:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.