Başakşehir, Galatasaray'a acımadı; 5 - 1

Galatasaray'ı Fatih Terim Stadyumu'nda ağırlayan Başakşehir, attığı 5 golle geceye damgasını vurdu. Maç sonrası GS taraftarının isyanı kameralara yansıdı.

18 Kasım 2017 Cumartesi 21:33
Başakşehir, Galatasaray'a acımadı; 5 - 1






Başakşehir, Galatasaray'a acımadı; 5 - 1

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir'e 5-1 yenildi! Cimbom'un ağır yara aldığı maç sonunda taraftarın protestosu geceye damgasını vurdu. Karşılaşmanın  yıldızı hat-trick yapan Adebayor oldu.

Süper Lig'in 12. haftasındaki kritik mücadelede Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-1 yenildi. Sarı-Kırmzılı ekip, rakibine karşı son 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşadı. Öte yandan Cimbom, ligde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir ile oynadığı son 14 karşılaşmada galibiyet göremedi. (10 mağlubiyet - 4 beraberlik)

Bu sonucun ardından 26 puana yükselen Abdullah Avcı ve öğrencileri, aynı puandaki Galatasaray'yı yakaladı.

TUDOR DÖNEMİNDE 6 MAĞLUBİYET BİR BERABERLİK

Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı 7 maçın 6'sını kaybetti, birinde berabere kaldı.

Başakşehir - Galatasaray maçından önemli anlar


Mücadelenin 20. dakikasında Galatasaray'da sarı kart gören Fernando, Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.

25. dakikada Başakşehir, Joseph Attamah ile 1-0 öne geçti: Sağ kanatta Edin Visca'nın ortasına çok iyi yükselen Joseph Attamah'ın kafa vuruşunda top Muslera'nın sağından ağlarla buluştu.

41'de Başakşehir, Emmanuel Adebayor ile farkı ikiye çıkardı: Yine sağ kanatta Edin Visca'nın ortasında, Adebayor kafayı vurdu ve yerden de seken top bir kez daha filelerle buluştu: 2-0.

Mücadelenin ilk 45. dakikası ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
55. dakikada Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in harika golüyle farkı bire indirdi: Latovlevici'nin ortaladığı topu iyi takip eden Bafetimbi Gomis'in arka direğe doğru aşırarak yaptığı kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 2-1.

Bu golden 3 dakika sonra, Adebayor ile Medipol Başakşehir tekrar farkı ikiye çıkardı: Denayer'in uzaklaştırmak istediği top Mossoro'da kaldı. Mossoro'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Adebayor rakibinden sıyrılıp şutunu çekti ve savunmaya da çarpan top yön değiştirerek filelerle buluştu: 3-1.

75. dakiakda Başakşehir'de Eljero Elia, ceza sahası içinde Maicon'un müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık tereddütsüz penaltı noktasını gösteriyor. Penaltı vuruşunu gole çeviren Adebayor hat-trick yaparak gecenin yıldızı oldu: 4-1.

Fatih Terim Stadı'ndaki son sözü Kerim Frei söyledi ve maç Başakşehir'in 5-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBaşakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.