Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’e Ziyaret

Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda Şampiyon olan Muhammed Fukan Dursun, İBB Başakşehir güreş altyapı antrenörleri ve Başakşehir Güreş Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’i makamında ziyaret ettiler.

08 Eylül 2017 Cuma 17:58
Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’e Ziyaret






Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Yunanistan'ın başkenti Atina’da yapılan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda bütün rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Muhammed Fukan Dursun’u, bu büyük başarıda emeği olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır ve Zafer Uyumaz’ı, Başakşehir Güreş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım’ı, Genel Sekreter Aydın Dursun’u, üyeler Mustafa Tekden ve İbrahim Demir’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme: 08.09.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okan 2018-07-25 12:08:11

İstanbul Özel Merkez Kayaşehir Açı özel öğretim kursunun teog öğrencisi var. Öğretmenlerin bazılarının lisansı iptal olmuş, bazısı öğretmen bile değil, Mühendislik okuyan öğrenciler öğretmenlik yapıyor. Başakşehir ilçe milli eğitimin bu durumdan haberi var. İki yıldır ruhsatsız kursu korumaktalar. Şikayetlerin hepsini geçiştirip kaçak ve usülsüz kurs kollamaktadır. Kanunlar adamına göre uygul***maktadır. Başakşehir İlçe milli eğitimdeki devlet memurları görevi kötüye kul***maktadır.

Avatar
Ercan 2018-01-12 10:39:02

İstanbul Kayaşehir Özel Uğur Kurs ve Etüt Merkezi İlçe Milli Eğitim tarafından desteklenmekte ve korunmaktadır. Ruhsatsız küçük bir büfeye bile müsade edilmez iken 1200 öğrencili ruhsatsız kaçak kurs ve etüt İstanbul’un merkezinde pervasızca işletiliyor. Ve yetkili devlet kurumları seyirci kalıyor. Acaba ne gibi çıkarları var bilemiyoruz. Ama kanunsuz bir durum olduğu kesindir. Devletten maaş al ve devletin kanunlarını uygulama ve görevi kötüye kullan. Bu durumu vatandaşlar olarak kabul etmiyoruz ve kamuoyuna duyuruyoruz.