Başakşehir, Kayserispor'u konuk ediyor

Şampiyonluk yarışının en büyük adaylarndan olan Başakşehir bu akiam evinde Kayserispor'u konuk ediyor.

20 Nisan 2018 Cuma 09:52
Başakşehir, Kayserispor'u konuk ediyor






Başakşehir, Kayserispor'u konuk ediyor

    Şampiyonluk yarışının en büyük adaylarndan olan Başakşehir bu akiam evinde Kayserispor'u konuk ediyor.Başakşehir, Kayserispor ile Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında karşılaşacak.

   Süper Ligde şampiyonluk yarışının içinde yer alan Turuncu-Lacivertliler kazanarak iddiasını sürdürmek ve geçen hafta Galatasaray'a kaptırdığı liderliği yeniden ele almak istiyor.

   

   Diğer yandan Kayserispor ise ligi en kötü ihtimalle 5. sırada tamamlamak için kalan maçlarını iyi değerlendirmek istiyor.Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir kendi evinde Kayserispor ile karşılaşacak.bu akşam 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Başakşehir-Kayserispor maçı beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

   Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir zirvedeki yerini geçen hafta Galatasaray'a mağlup olunca rakibine kaptırdı. Abdullah Avcı yönetimindeki ekip şu anda 59 puanla liderin 1 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

   Diğer yandan Marius Sumudica yönetimindeki Kayserispor ise 5. sıra için mücadele veriyor ve 44 puanla Trabzonspor'un gerisinde 6. sırada yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
BaşakşehirKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.