Başakşehir Okullar Arası Güreş Turnuvası Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Başakşehir Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen Okullar arası Grekoromen Güreş Başakşehir İlçe Turnuvası İ.B.B. Akşemsettin Ortaokulu spor salonunda yapıldı.

11 Nisan 2018 Çarşamba 17:26
Başakşehir Okullar Arası Güreş Turnuvası Yapıldı






Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde düzenlenen güreş turnuvasına 27 okuldan 148 sporcu katıldı. Turnuvada Başakşehir'deki okullarda eğitim gören güreşçiler okulları adına mindere çıktılar ve şampiyon olmak için ter döktüler.

Okullar arası Grekoromen Güreş Başakşehir İlçe Turnuvası, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediyesi Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Haluk Dikbaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yapıcı, Başakşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Koray Emre Kara, İlim Yayma Cemiyeti Başakşehir Şube Başkanı Abdullah Yasir Şahin, Başakşehir Güreş Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, Eğitim-Birsen Şube Başkanı Tuncay İncebacak, Okul Müdürleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Davetliler, öğrenci ve veliler izledi.

Dereceye giren sporculara madalyaları ve okullara kupaları, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediyesi Başkanı Yasin Kartoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Başakşehir Şube Başkanı Abdullah Yasir Şahin, Başakşehir Belediye Başkan Danışmanı Haluk Dikbaş, Başakşehir Güreş Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Protokol davetlileri, antrenörleri, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu aileleri tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.