Başakşehir zirvede tek başına

Medipol Başakşehir Ankaragücü'nü yenerek lig yarışında zirvede tek başına kaldı.

11 Aralık 2018 Salı 07:25
Başakşehir zirvede tek başına






Başakşehir zirvede tek başına

    Medipol Başakşehir Ankaragücü'nü yenerek lig yarışında zirvede tek başına kaldı.Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Ankaragücü ile karşılaşan lider Medipol Başakşehir, ilk yarıda bulduğu golle mücadeleyi 1-0 kazandı.

Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde Afyon’da Ankaragücü ile karşılaşan lider Medipol Başakşehir, 1-0’lık galibiyetle haftayı kayıpsız kapattı ve rakipleri ile arasındaki farkı korumayı bildi.

Maçın başında bulduğu golle öne geçen konuk ekip Başakşehir, 8. dakikada Edin Visca’nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında Başakşehir farkı arttıracak pozisyonları yakaladı ancak golü bulamadı.

İkinci yarıda iki takım da gol pozisyonlarından faydalanamayınca mücadele Başakşehir’in 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. Başakşehir bu sonuçla puanını 33’e yükseltirken Ankaragücü 20 puanda kaldı.

Ankaragücü ligde gelecek hafta oynayacağı maçta deplasmanda Sivaspor ile karşılaşırken Medipol Başakşehir sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak.

Stat: Afyonkarahisar Zafer

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

MKE Ankaragücü: Altay Bayındır, Yalçın Ayhan, Pinto, Faty, Kubilay Kanatsızkuş, Cerci (Dk. 82 Kehinde), Djedje, İlhan Parlak, Kone, Mokhtar (Dk. 68 Putsila), Moulin

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Clichy, Emre Belözoğlu, Epureanu, Visca, Mossoro, Bajic (Dk. 90+3 Adebayor), İrfan Can Kahveci (Dk. 87 Gökhan İnler), Napoleoni (Dk. 90 Kerim Frei), Mahmut Tekdemir, Caicara

Gol: Dk. 8. Visca (Medipol Başakşehir)

Sarı kart: Dk 57 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)

Sçzcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.