Başkan Kıbrıslıoğlu'ndan Bizati'ye Güvenoyu

DENİZLİSPOR'da pazar günü iç sahada oynanacak Elazığspor maçın hazırlıkları sürerken Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, teknik direktör Özcan Bizati'nin görevden alınacağı, takımın başına Levent Devrim'in getirileceği iddialarını...

27 Kasım 2014 Perşembe 15:25
Başkan Kıbrıslıoğlu'ndan Bizati'ye Güvenoyu






DENİZLİSPOR'da pazar günü iç sahada oynanacak Elazığspor maçın hazırlıkları sürerken Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, teknik direktör Özcan Bizati'nin görevden alınacağı, takımın başına Levent Devrim'in getirileceği iddialarını net bir dille yalanladı. Kıbrıslıoğlu, "Üstüne basa basa söylüyorum:
Özcan Bizati ile yola devam edeceğiz. Fısıltı gazetelerinin yaydığı, bazı medya organlarında yer alan dedikodulara kimse inanmasın" dedi.
Bu tür haberlerin Denizlispor'a büyük zarar verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Kıbrıslıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Biz bir taraftan Denizlispor'un 24 milyon TL borcunu ödemenin, diğer yandan da futbolda istikrarı yakalamanın derdindeyiz. Pazar günü Elazığspor ile zorlu bir maç yapacağız. Ardından da sırasıyla Karşıyaka ve Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Şu anda tek düşüncemiz, bu müsabakaları en az kayıpla geçebilmek."

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.